Centres Desfake

Construint espais de confiança mediàtica.

Transforma el teu centre educatiu en un espai de diàleg, reflexió i anàlisi crítica dels continguts digitals amb el projecte Centres Desfake.

Aquest projecte busca un impacte més ampli i sostenible que els tallers i està dissenyat per aconseguir un canvi transformador al centre educatiu i convertir-lo en un espai de diàleg, reflexió i anàlisi crítica dels continguts digitals.

Treballem amb equips impulsors del centre i no només es forma al professorat sinó que es dissenya un pla integrat dins de l’estratègia digital i educativa.

El projecte proporciona a l’alumnat les oportunitats d’aprenentatge necessàries al llarg de la seva trajectòria educativa per garantir l’assoliment de les competències vinculades a l’alfabetització informacional.

DURADA: Consta d’un total de 30 hores de formació (10 sincrònicament, 12 de treball autònom i 8 d’implementació) en format semipresencial durant 3 o 4 mesos acreditades com a formació permanent.

Vols portar el projecte al teu centre?

Si t’interessa Centres Desfake i vols més informació, contesta el formulari de contacte i et respondrem al més aviat possible.