Tallers amb l’alumnat

Treballa l’alfabetització mediàtica i informacional per ensenyar a l’alumnat a avaluar des del pensament crític la informació i converteix l’aula en un espai lliure de fakes!

L’era de la desinformació

Com sé si el que llegeixo a internet és cert? En aquest taller, l’alumnat comprendrà el fenomen de la desinformació i prendrà una actitud crítica per identificar informació falsa en l’era digital.

Durada: 2 hores
Nivell: Cicle superior, ESO, Batxillerat i CCFF

Combatem discursos d’odi

Sabem reconèixer els nostres prejudicis? En aquest taller l’alumnat identificarà les narratives més comunes de desinformació que promouen discurs d’odi i comprendrà com afecten la convivència social.

Durada: 2 hores
Nivell: ESO, Batxillerat i CCFF

Intel·ligència artificial generativa

Què he de tenir en compte quan utilitzo IA? En aquest taller, l’alumnat aprèn què és la intel·ligència artificial generativa i com funciona. A través d’activitats pràctiques i exemples que promouen l’aprenentatge significatiu entendran els perills i les oportunitats d’aquesta eina i aprendran fer-ne un bon ús.

Durada: 2 hores
Nivell: ESO, Batxillerat i CCFF

Desinformació i canvi climàtic

Com sabem que el canvi climàtic és un problema real? És culpa dels humans? En aquest taller, l’alumnat reflexionarà sobre aquestes preguntes per trobar-ne respostes. Identificarà els arguments, les estratègies i els interessos de la desinformació sobre el canvi climàtic i el negacionisme científic.

Durada: 2 hores
Nivell: ESO, Batxillerat i CCFF

Vols organitzar un taller?

Si t’interessa que el nostre equip didàctic implementi un taller al teu centre, omple el formulari de contacte. Tens algun dubte? Som aquí per ajudar-te!